Vindecarea Reconnectiva

Vindecarea reconectiva Pitesti Arges

Doriti sa recuperati un echilibru bun la toate nivelurile fizic - emotional - mental si chiar mai mult decât atât?

Recuperarea vindecarii este revenirea la o stare de echilibru. Este rezultatul interactiunii cu spectrul total de recuperare a frecventelor, care cuprinde energia, lumina si informatia.

Primul sau element de baza este energia. Energia este tot ceea ce suntem Alcatuiti din corpul fizic si din punct de vedere organic.

Lumina este rezonanta si comunicarea în cadrul acestor frecvente între univers si noi.

Informatia vine prin însasi interactiunea si antrenarea cu energia si lumina.

Vindecarea reconnectiva transcende tehnicile traditionale de vindecare a energiei. Nu este nici o terapie, nici un tratament, deoarece nu se concentreaza pe simptome. Este ceva mult, mult mai mult. Este progresul vietii, ca dr. Eric Pearl a spus În vindecarea reconnectiva nu diagnosticam si nu tratam. Pur si simplu interactionam cu Frecventele de Vindecare Reconnectiva, care vindeca... vindecari care sunt adesea instantanee si tind sa fie de-a lungul vietii.

Vindecarea Reconectiva Pitesti

În timp ce stiinta continua sa exploreze cum functioneaza. Prin vindecarea reconnectiva a fost confirmata si documentata în mai mult de o duzina de studii internationale.

Atunci când Frecventele de Vindecare Reconectiva se alimiaza cu corpul nostru energetic, emitem si vibram la un nivel mai înalt de lumina. Sa demonstrat ca acest lucru ne-a restructurat ADN-ul, ducând la emiterea unui nivel masurabil de mare, al luminii bio-fotonice. Profesorul emerit de la Stanford, dr. William Tiller, spune ca atunci când sunt introduse informatii prin Frecventele de Vindecare Reconectiva, acestea creeaza coerenta si ordine. Cu alte cuvinte, armonie si echilibru mai mare în noi.

Sunati pe Lilian la Humanity Too pentru o programare la 07755 03607 sau contactati-ne online

Vindecarea vindecarii Pitesti