Reiki Terapie

reiki Pitesti Arges

Reiki - energia care abordeaza dezechilibrele fizice, mentale si energetice.

Reiki a fost redescoperit la mijlocul anilor 1800 de un calugar buddhist nascut în Japonia, Dr. Mikao Usui. Reiki-energia abordeaza dezechilibre fizice, mentale si energetice.

Corpurile au un puls magnetic. Acest câmp bio-magnetic ofera o indicatie exacta a starii actuale a corpului.

Energia bio-magnetica provine de la Reiki 7-10 Hz, asociata cu vindecarea fizica - Cresterea sanatatii la nivel fizic, mental si emotional este o observatie comuna dupa o sesiune Reiki.

reiki Pitesti Arges

Sunati pe Lilian la Humanity Too pentru o programare la 07755 03607 sau contactati-ne online

Doua corpuri care vibreaza cauta aceeasi frecventa - De obicei, corpul mai slab se va adapta la vibratiile mai puternice. Energia vine din exteriorul vindecatorului, condusa ajuta recipientul sa restabileasca fluxul de energie. Puteti simti energia Reiki sau nu puteti. În unele cazuri, se simte rece, uneori este o senzatie "fierbinte", dar nu arde niciodata.

Unii oameni spun ca merg într-o calatorie meditationala, în timp ce altii pur si simplu se îndreapta catre o stare de somn. De obicei, majoritatea clientilor sunt usor nervosi la început, dar relaxati spre sfârsit.

Efectele vindecarii Reiki pot fi resimtite imediat sau în orele si zilele de dupa sesiune. Este diferit pentru fiecare persoana si este diferit în fiecare sesiune.

reiki Pitesti Arges
reiki therapy Pitesti Arges

Sunati pe Lilian la Humanity Too pentru o programare la 07755 03607 sau contactati-ne online